Υγιεινά σνακ

Υπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλα

Πώς να φτιάξετε μια υπέροχη συνταγή για υγρό κέικ στην κατσαρόλα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, ετοιμάζουμε το ταψί στο οποίο θα ψήσουμε τα κέικ. 🫐 Χρησιμοποίησα μικρές κατσαρόλες, μια χαρά είναι και οι κατσαρόλες για σουφλέ. 🥥 Υπάρχουν περίπου 4 από αυτά με αυτή τη συνταγή.
  2. Βάζουμε τις πόρτες της κατσαρόλας στην κατσαρόλα και βάλουμε νερό στην κατσαρόλα να φτάσει τις μισές κατσαρόλες. 🥘 Έπειτα, ας βγάλουμε τις κατσαρόλες και ας ανάψουμε τον πάτο της εστίας για να βράσει το νερό στην κατσαρόλα.
  3. Για την τούρτα? 🍦 Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και χτυπάμε καλά.
  4. Λίγο πιο ρευστό από το κουρκούτι για κέικ. 🍷 (Μπορείτε να προσθέσετε φλούδα πορτοκαλιού αν θέλετε) Ας βάλουμε τη ζύμη του κέικ στις κούπες ομοιόμορφα, μπορείτε να τη βάλετε μέχρι τη μέση στο μπολ.
  5. Έπειτα αφήνουμε να καθίσουν τις πόρτες της κατσαρόλας στο βραστό νερό στην κατσαρόλα. 🍴 Ας του βάλουμε ένα πανί ή πετσέτα και κλείνουμε το καπάκι.
  6. Αφού κλείσει το καπάκι, τραβάμε ελαφρά το πανί από τις άκρες για να σηκωθεί και να μην κολλήσει στο κέικ. 🍏 Θα χρειαστούν περίπου 10-15 λεπτά για να ψηθεί.
  7. Εν τω μεταξύ, για να βρέξει? 🍝 Ανακατεύουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό σε ένα μεγάλο ποτήρι ή ένα μπολ, 2-3 δάχτυλα λιγότερο χυμό πορτοκαλιού από 1 ποτήρι νερό, ρίχνουμε τη ζεστή σοκολάτα σε σκόνη και ανακατεύουμε.
  8. Κάνουμε τρύπες στα ψημένα και ζεστά κέικ με μια οδοντογλυφίδα και τα βρέχουμε ομοιόμορφα, βάλουμε ομοιόμορφα όλη τη σάλτσα πορτοκαλιού. 🍌 Όταν ξεκουραστείτε και πάρετε τη σάλτσα, είναι έτοιμη για σερβίρισμα, απολαύστε το γεύμα σας ????

Καταπληκτική συνταγή Wet Cake in the Pot με φωτογραφία

Υπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλαΥπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλα
Υπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλαΥπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλα
Υπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλαΥπέροχο βρεγμένο κέικ στην κατσαρόλα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button