Εύκολες συνταγές

Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για σοτέ κοτόπουλου (άφθονο πικάντικο);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα απ’ όλα, σε αυτόν τον ζεστό καιρό, ο Κύριός μου να ελεήσει τους δούλους του που δεν βρίσκουν ψωμί να κάνουν ιφτάρ και να απλώσουν το χέρι του. 🍪 Καλό ιφτάρ.

Ας κόψουμε τις πιπεριές μου ζουλιέν και τις βάζουμε στην κατσαρόλα μας. 🥥 Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια μας, τα κόβουμε στη μέση, τα κόβουμε σε μισά φεγγάρια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μας. 🫐 Προσθέτουμε από πάνω την ποσότητα λαδιού που επιθυμούμε και σοτάρουμε ελαφρά τα υλικά μας, μετά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο, πλυμένο και στραγγισμένο στήθος κοτόπουλου και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 3-5 λεπτά και προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ μας. 🥛 (Ο λόγος της δυνατής φωτιάς είναι ότι το κοτόπουλο δεν στεγνώνει) Ξεφλουδίζουμε και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μας και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν τα κοτόπουλα μας. 🍽 Προσθέτουμε αλάτι, μυρωδικά και το σκόρδο που κοντεύει να το βγάλει από την εστία και αφού μαγειρευτεί για 2-3 λεπτά ακόμα σβήνουμε τη φωτιά. 🍳 Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να γυρίσω την τελευταία μαγειρεμένη στιγμή. 🍛 ????????????

Έφτιαξα με αυτό ρυζοπίλαφο, γιαούρτι γλιστρίδα και μωβ μαρουλοσαλάτα. 🍕 Νομίζω ότι θα το φας φτιάχνοντας μενού όπως θέλεις και λέγοντας μμμμ. 🍤 Ανυπομονώ για τις φωτογραφίες σας. 🍅 Καλή Παρασκευή. Καλό ιφτάρ. ????????????????????????

Συνταγή σοτέ κοτόπουλου (άφθονο πικάντικο) με φωτογραφία

Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)
Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)
Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)Κοτόπουλο σοτέ (πολύ πικάντικο)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button