Υγιεινά σνακ

Ψημένο πιάτο με κρέας

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για πιάτα με κρέας στο φούρνο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ήθελα να φτιάξω μια διαφορετική συνταγή με τα υλικά στο σπίτι, χαίρομαι που το έκανα, είχε υπέροχη γεύση, αλλά δυσκολεύτηκα λίγο να βρω όνομα για τη συνταγή. 🍰 ????????????.

  1. Πρώτα από όλα βάζουμε το κρέας μας σε χύτρα ταχύτητας, το σφραγίζουμε λίγο και προσθέτουμε το αλάτι και το λάδι του. 🍪 Το ανακατεύουμε για μερικές στροφές και προσθέτουμε το νερό, κλείνουμε το καπάκι της χύτρας ταχύτητας και αφήνουμε το κρέας να μην ψηθεί.
  2. Αν το βρασμένο μας κρέας είναι αποστεωμένο, το ξεχωρίζουμε από το κόκκαλο και το τεμαχίζουμε. 🍰 Παίρνουμε το κρέας στο χρέος μου.
  3. Προσθέτουμε μπαχαρικά και λίγο λάδι και το ανακατεύουμε. 🥦 Στη μέση του πυρέξ βάζουμε στις άκρες του κρέατος τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τις πατάτες που κόβουμε σε κυβάκια.
  4. Για τη σάλτσα ντοματοπελτέ, βάζουμε λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε για μερικές στροφές και τηγανίζουμε.
  5. Προσθέτουμε και τον ζωμό του βρασμένου κρέατος. 🥥 Αφού πάρει βράση, αλατίζουμε, το βγάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα το κρέας και τα λαχανικά.
  6. Βάζουμε το πυρέξ μου στο φούρνο και το ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει το κρέας.
  7. Παίρνουμε το μαγειρεμένο φαγητό μας από τον φούρνο. 🍏 Το σερβίρουμε ζεστό. 🍇 Καλή όρεξη. 🍈 ????????????.

Συνταγή για πιάτο στο φούρνο με φωτογραφία

Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας
Ψημένο πιάτο με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button