Υγιεινά σνακ

Αρνί με χυλοπίτες

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για επικάλυψη αρνιού με χυλοπίτες;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι, προσθέτουμε το κρέας, το τσιγαρίζουμε λίγο στο λάδι, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
  2. Αφού πάρει χρώμα το κρέας, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας, το αλάτι και τα μυρωδικά και τηγανίζουμε για ένα ακόμη λεπτό, προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
  3. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι μας, ρίχνουμε τις χυλοπίτες και αρχίζουμε το τσιγάρισμα, όταν ροδίσει ελαφρώς, προσθέτουμε το βούτυρο, τηγανίζουμε άλλα πέντε λεπτά, προσθέτουμε το ζεστό νερό και περιμένουμε να απορροφηθεί τελείως το νερό σε χαμηλή φωτιά. 🍔 Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά.
  4. Στη συνέχεια παίρνουμε το noodle που ψήσαμε στο ταψί του φούρνου, απλώνουμε ομοιόμορφα το ψημένο κρέας, το πασπαλίζουμε με τριμμένο τσένταρ και το ψήνουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τσένταρ. 🥯 Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Συνταγή για νουντλς αρνιού με φωτογραφία

Αρνί με χυλοπίτεςΑρνί με χυλοπίτες
Αρνί με χυλοπίτεςΑρνί με χυλοπίτες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button