Συνταγές για μπισκότα

Τσιζκεικ φράουλας

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για cheesecake φράουλα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα ελατηρίου 24 εκ. 🍕και τυλίγουμε αλουμινόχαρτο γύρω του.
  2. Τα μπισκότα περνούν από το ρομπότ, αδειάζονται στο λιωμένο βούτυρο, ανακατεύονται, πασπαλίζονται στον πάτο της φόρμας και ισιώνονται με πίεση.
  3. Το λαμπνέ και η κρέμα μπαίνουν σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύονται, προσθέτουμε τη ζάχαρη αυγού, ανακατεύουμε, προσθέτουμε άμυλο, βανίλια και λεμόνι, ανακατεύουμε και παίρνουμε τη φόρμα από το ντουλάπι και τη μεταφέρουμε σε αυτό.
  4. Το βάζουμε σε ταψί γεμάτο με νερό στον γαλλικό φούρνο που προθερμάναμε στους 200 βαθμούς και το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά στους 160 βαθμούς και περιμένουμε 1 ώρα χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνος.
  5. Στο μεταξύ, οι φράουλες ταξινομούνται, πλένονται, περνούν από το ρομπότ, μπαίνουν στην κατσαρόλα, προσθέτουμε ζάχαρη και νερό, βράζουμε για 5 λεπτά, λιώνουμε το άμυλο με λίγο νερό και προσθέτουμε.
  6. Όταν κρυώσει το cheesecake που βγάλαμε από τον φούρνο, απλώνεται πάνω στην κρέμα φράουλας και μπαίνει στην ντουλάπα. 🥮 Εάν μείνουν τουλάχιστον 4 ώρες, πρέπει να διατηρηθεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Συνταγή Cheesecake φράουλα με φωτογραφία

Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας
Τσιζκεικ φράουλας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button