Συνταγές για μπισκότα

Κακάο Cupcake

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για cupcake με κακάο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά ετοιμάζουμε το κέικ. 🥓 Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά, δηλαδή το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και την κρυσταλλική ζάχαρη. 🧂 Στη συνέχεια, προσθέστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθεί πλήρως. 🍽 Μπορείτε να το κάνετε πιο γρήγορα με το μίξερ. 🍮 Η συνοχή του πρέπει να είναι σαν άμμος. 🌶 Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα τα υγρά υλικά, δηλαδή το γάλα και το αυγό. 🍛 Μεταφέρετε αυτό το υγρό μείγμα στο άλλο μείγμα. 🥔 Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. 🥘 Τοποθετήστε τις χάρτινες φόρμες για μάφιν στο ταψί για μάφιν. 🍜 Γεμίζουμε τα 3/2 των χάρτινων φορμών για κέικ με ζύμη για κέικ. 🍼 Βάζουμε τα κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Συμβουλές:
Ανακατεύουμε καλά τα ξηρά υλικά και το βούτυρο. Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει εντελώς.
Μην βάζετε τις χάρτινες φόρμες για κέικ μόνες στο ταψί και τις βάζετε στο φούρνο. Διαφορετικά, τα χαρτιά θα απλωθούν με την πίεση της ζύμης του κέικ και αυτό δεν θα δημιουργήσει μια ευχάριστη εμφάνιση.
Μην γεμίζετε τελείως τις χάρτινες φόρμες για κέικ. Γιατί θα το διακοσμήσουμε με κρέμα.
Για την κρέμα ανακατεύουμε την πρώτη άχνη ζάχαρη και το κακάο. Στη συνέχεια, προσθέστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου στα στεγνά υλικά. Ανακατέψτε το εντελώς. Μην τα παρατάς γιατί μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Θα καταλάβετε τη συνοχή του όταν αρχίσει να κολλάει στο μίξερ. Όταν φτάσει σε αυτή τη σύσταση, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Υπόδειξη:
Μην χρησιμοποιείτε μαύρη ζάχαρη ή κρυσταλλική ζάχαρη. Διαφορετικά, θα έχει τραγανή υφή ενώ τρώτε την κρέμα. Αυτό ισχύει για όλες τις κρέμες, όχι μόνο για αυτήν την κρέμα.
Μπορείτε να καταλάβετε πότε μαγειρεύονται τα κέικ σας κάνοντας μια δοκιμή οδοντογλυφίδας. Αφαιρέστε από το φούρνο. Μεταφέρετε τα κέικ σας στη σχάρα για να κρυώσουν πιο γρήγορα και ο χρυσός στο ζεστό δίσκο να μην αχνίσει και βραχεί. Εάν υπάρχει υγρασία ή υγρασία κάτω από αυτά, σκουπίστε τα με ένα στεγνό πανί ή πετσέτα. Εάν δεν το κάνετε αυτό, το χαρτί θα βραχεί και θα σκιστεί.
Γεμίστε την κρέμα σας στη σακούλα σωληνώσεων. Πλάθετε τα κέικ σας που έχουν κόψει τις άκρες και έχουν κρυώσει με κρέμα. Και στολίζουμε και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

Συνταγή Cupcake κακάο με φωτογραφία

Κακάο Cupcake
Κακάο Cupcake
Κακάο Cupcake
Κακάο Cupcake

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button